Τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, μετέβη αεροπορικώς στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και εν συνεχεία οδικώς στον ΛΑΓΚΑΔΑ, όπου, προσκεκλημένος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά Λιτής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου, έλαβε μέρος στην υποδοχή της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και παρέστη στη Δοξολοξία, που τελέσθηκε στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Σήμερα, Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, θα λάβει μέρος στη Δοξολογία, που θα τελεσθεί στον Ι. Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Όσσης, επί τη ανευρέσει των λειψάνων της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννας και τη 260ή επετείω από του μαρτυρίου της και θα παραστεί στη λιτάνευση των ιερών Λειψάνων της Αγίας προς τον φερώνυμο Ιερό Ναό Όσσης.

Το απόγευμα, θα επανακάμψει στην ΑΘΗΝΑ και στη συνέχεια, θα παραστεί κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ επί τη εορτή του Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου και θα συγχαρεί τον επιχώριο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών επί τοις Ονοματηρίοις του.

Την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, θα επιστρέψει στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, το πρωί θα παραστεί στην Θεία Λειτουργία, που θα τελεσθεί στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου «των Πτωχών», στην Άνω Σύρο, και την οποία θα παρακολουθήσουν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα τελέσει τον Εσπερινό των Εγκαινίων του Ι. Ναού Αγίου Αντωνίου Μέγα Γιαλού στο Ι. Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου-Αγίου Αντύπα.

Το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, το πρωί, θα τελέσει τα Εγκαίνια του Ι. Ναού Αγίου Αντωνίου στο Μέγα Γιαλό Σύρου.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, θα πλεύσει προς ΑΝΔΡΟ.

Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Βιταλίου.

Pin It