PDF

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Τήνου, στο οποίο θα προσφέρει ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού, προερχόμενη από σχετική προσφορά της ΜΚΥΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προς την Ιερά Μητρόπολη.

Το εσπέρας της ίδιας μέρας, θα μεταβεί στην ΑΘΗΝΑ.

Την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, το πρωί, θα επισκεφθεί τα Γραφεία της Εταιρείας  Deloitte, προκειμένου να ευχαριστήσει τον Διευθύνοντα  Σύμβουλό της κ. Γ. Καμπάνη και τα στελέχη της, διότι με την καμπάνια της με τίτλο «Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος Deloitte», η Εταιρεία ενίσχυσε το πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ακολούθως, θα μεταβεί οδικώς στην ΑΡΤΑ.

Την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, το πρωί, θα συνιερουργήσει, μετ’ άλλων Αρχιερέων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλεως, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου και θα ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Ιγνάτιο..

Την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, θα επιστρέψει στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ και το απόγευμα θα παραστεί στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση, που θα παρουσιάσουν οι Χριστιανικές Ομάδες του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου, το πρωί, θα επισκεφθεί τα Καταστήματα της Ερμουπόλεως και θα ευχηθεί στους Καταστηματάρχες, προσφέροντάς τους συμβολικά ένα μικρό Χριστόψωμο, παραδοσιακό γλύκισμα της Μυκόνου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα παραστεί στην Χριστουγεννιάτικη Εορτή των Χριστιανικών Νεανικών Ομάδων των Ενοριών της Σύρου, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ».

Την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, στο Μάνα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ερμούπολη, 17 Δεκεμβρίου  2012

 

Εμφανίσεις: 6761