PDF


Την Τρίτη, 13 Απριλίου, έπλευσε στη ΜΥΚΟΝΟ.


Την Τετάρτη, 14 Απριλίου, ιερούργησε στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της πόλεως Μυκόνου.


Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, μετέβη στην ΑΘΗΝΑ και το απόγευμα ομίλησε στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φωκαίας ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ με θέμα : «Οικογένεια-Η Μαρτυρία της Αγάπης».


Την Πέμπτη, 15 Απριλίου, υπό την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της «Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης», συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια της Εστίας, μετέβη στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ και επισκέφθηκε την εκεί λειτουργούσα «Περιφερειακή Εκκλησιαστική Εστία της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας» του Ιερατικού Σχολείου Β΄ Ευκαιρίας.


Την Παρασκευή, 16 Απριλίου, επέστρεψε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.


Το Σάββατο, 17 Απριλίου, έπλευσε στην ιερά νήσο ΤΗΝΟ.


Την Κυριακή, 18 Απριλίου, υποδέχθηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, ο οποίος πραγματοποίησε ετήσια προσκυνηματική επίσκεψη στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας, συνοδευόμενος από εκατοντάδες Ευβοείς προσκυνητές.


Το μεσημέρι, επέστρεψε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ και το βράδυ έπλευσε προς ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τη Δευτέρα, 19 Απριλίου, θα λάβει μέρος σε συνεδρίαση της Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, της οποίας είναι μέλος.


Την Τρίτη, 20 Απριλίου, θα επιστρέψει στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.


Την Πέμπτη, 22 Απριλίου, το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ερμουπόλεως και στη συνέχεια θα προστεί της λιτανεύσεως της εικόνας του Αγίου.


Την Παρασκευή, 23 Απριλίου, θα ιερουργήσει κατά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Ναό και το απόγευμα θα πλεύσει προς ΠΕΙΡΑΙΑ.


Το Σάββατο, 24 Απριλίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Πρεσβυτέρας.


Το απόγευμα, θα πλεύσει προς ΑΝΔΡΟ.


Την Κυριακή, 25 Απριλίου, θα ιερουργήσει στον Ι. Ναό Παναγίας, Χώρας Άνδρου.


Το Σάββατο, 17 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μηνιαία συνάντηση της «Σχολής Γονέων» της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Ερμούπολη, 19 Απριλίου 2010

Εμφανίσεις: 4628