PDF
01 02 03
04 05 06
07 08 09
10 11

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας επί τη ιερα μνήμη του Αγίου Ευσταθίου
Φωτογραφίες 1, 2

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, επέστρεψε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, αργά το βράδυ έπλευσε προς ΠΕΙΡΑΙΑ και στη συνέχεια μετέβη οδικώς στο ΝΑΒΑΡΙΝΟ.

Την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, συνιερούργησε με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας κ. Επιφάνιο και το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ελαίας κ. Θεοδώρητο  στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης, εκήρυξε το θειο Λόγο και προέστη της λιτανείας της εικόνας της Θεοτόκου.
Φωτογραφίες 1, 23 

Το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, το πρωί, μέσω ΡΑΦΗΝΑΣ, μετέβη στο ΜΑΡΜΑΡΙ Ευβοίας, όπου τέλεσε το Γάμο προσφιλών του προσώπων.
Φωτογραφίες 1

Ακολούθως, μετέβη οδικώς στο ΜΑΝΤΟΥΔΙ, όπου χοροστάτησε μετά του προσκαλέσαντος αυτόν Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.
Φωτογραφίες 1, 2

Την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, το πρωί, συνιερούργησε μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τανάγρας κ. Πολυκάρπου, στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου, στο ΠΡΟΚΟΠΙ, επί τη αναμνήσει των εγκαινίων του Ναού,  στις 21 Σεπτεμβρίου 1969.
Φωτογραφίες 1, 2, 3

Τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, επέστρεψε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, θα πλεύσει προς ΜΥΚΟΝΟ.

Την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, θα ιερουργήσει στον εορτάζοντα Ι. Ναό του Αγίου Κυριακού, στην περιοχή «Καλαφάτης».

Το απόγευμα, θα επιστρέψει στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ και το βράδυ θα πλεύσει προς ΠΕΙΡΑΙΑ.

Την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου, στην ΑΘΗΝΑ, θα λάβει μέρος στις εργασίες Συνοδικών Επιτροπών, στις οποίες είναι μέλος και το απόγευμα θα πλεύσει προς την ιερά νήσο ΜΗΛΟ.

Την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, θα ιερουργήσει στον Ι. Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριοβασάλου και θα προβεί σε χειροτονία διακόνου.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, θα πλεύσει στη γειτονική νήσο ΚΙΜΩΛΟ και στην παρακείμενη αυτής νησίδα «Άγιος Γεώργιος» θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αειμνήστου Καπετάν Κωνσταντίνου  Βεντούρη.

Το βράδυ, θα πλεύσει προς ΠΕΙΡΑΙΑ.

Την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, θα μεταβεί στην ΚΟΡΙΝΘΟ, προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, ανταποδίδων παρόμοια επίσκεψή του στη Σύρο. 

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Ερμούπολη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Εμφανίσεις: 4385