PDF
09 01 07
02 03 08
04 05 06

Την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος έπλευσε προς ΜΥΚΟΝΟ.

Την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου,  ιερούργησε και εκήρυξε το θείο λόγο στον εορτάζοντα Ι. Ναό του Αγίου Κυριακού, στην περιοχή «Καλαφάτης», παρουσία πλήθους Μυκονίων πιστών.
Φωτογραφίες 1

Το απόγευμα,  επέστρεψε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ και αργά το βράδυ έπλευσε προς ΠΕΙΡΑΙΑ.

Την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου,  έλαβε μέρος στις εργασίες Συνοδικών Επιτροπών, στις οποίες είναι μέλος και το απόγευμα έπλευσε προς την ιερά νήσο ΜΗΛΟ.

Την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, έπλευσε στη γειτονική νήσο ΚΙΜΩΛΟ και τέλεσε στον Ι.Ναό Παναγίας της Οδηγητρίας το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αειμνήστου πλοιοκτήτη Καπετάν Κωνσταντίνου  Βεντούρη και στη συνέχεια, με τους οικογενείς του, μετέβη στην παρακείμενη νησίδα «Άγιος Γεώργιος» και ετέλεσε τρισάγιο επί του τάφου του.

Το βράδυ, έπλευσε προς ΠΕΙΡΑΙΑ.

Την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, μετέβη στην ΚΟΡΙΝΘΟ, όπου συνιερούργησε μετ’ άλλων Αρχιερέων στον Ι. Ναό του Αποστόλου των Εθνών Παύλου επί τοις ονοματηρίοις του επιχωρίου Μητροπολίτη Κορίνθου Σεβασμιώτατου κ. Διονυσίου, ανταποδίδων παρόμοια επίσκεψή του στη Σύρο.

Από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, 4 έως 8 Οκτωβρίου, θα λάβει μέρος στις εργασίες της τακτικής Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου,  το απόγευμα, θα πλεύσει προς την ιερά νήσο Τήνο.

Το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, θα ιερουργήσει στον Ι. Ναό Αγίου Αντωνίου Στενής και θα τελέσει τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο προκεκοιμημένου ιερέως.

Την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, θα ιερουργήσει στον Ι.Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου και θα τελέσει τριετές Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου ποτέ Θήρας κυρού Παντελεήμονος (Ρίζου), του Τηνίου, επί τη μετακομιδή των οστών του και τη εναποθέσει τους στην πατρώα γη.  

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Ερμούπολη, 4 Οκτωβρίου 2010

Εμφανίσεις: 4809