PDF

Η απονομή έγινε στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας Νέων της Συνοδικής Επιτροπής Νεότητος, που διοργάνωσε η Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος και συντόνισε η Συνοδική Υποεπιτροπή Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων με τίτλο «Κάτω από τον ίδιο Ουρανό», στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη", στην οποία συμμετείχαν 1.100 νέοι και νέες από τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, 30 χορωδιακά και χορευτικά τμήματα, ως μέλη των βραβευθεισών καλλιτεχνικών ομάδων.

Μεταξύ των διακριθέντων ήταν και Νέοι της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, οι οποίοι απέσπασαν 4 Βραβεία και 3 Επαίνους στον τομέα των Εικαστικών και 1 Βραβείο και 3 Επαίνους στον τομέα της Λογοτεχνίας.

Τις τιμητικές διακρίσεις παρέλαβαν, διά χειρών του Μακαριωτάτου, ο σύνδεσμος της Ιεράς Μητροπόλεως με τη Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος, Αρχιερατικός Επίτροπος Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός και η συντονίστρια Θεολόγος κα Αφροδίτη Γαβριήλ.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός, συνεχάρη τους νέους της Μητροπόλεώς μας για τις διακρίσεις τους και ευχαρίστησε τους γονείς, για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη, που δείχνουν στην Εκκλησία και τους  Κληρικούς.

Εμφανίσεις: 5434