PDF

Στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στο Γουμενιώ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το απόγευμα, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τους μαθητές των Κατηχητικών μας Σχολείων.

Οι μαθητές μας, με αχνιστούς λουκουμάδες υποδέχονταν τους φίλους και γονείς τους στην εκδήλωση ενώ με τραγούδια, κάλαντα και επίκαιρους ύμνους καλωσόρισαν την Γέννηση του Θεανθρώπου. Στο δεύτερο μέρος της εορτής παρακολούθησαν μία Χριστουγεννιάτικη ταινία εποικοδομητικού χαρακτήρα.

Μετά το τέλος της ταινίας ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός στη σύντομη ομιλία του μετέφερε τις πατρικές και εόρτιες ευχές του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’,  ευχαρίστησε τους γονείς για την εγνωσμένη αγάπη τους προς τα Κατηχητικά Σχολεία, τα παιδιά για την παρουσία τους στις Κυριακάτικες Συνάξεις καθώς και τους συνεργάτες του στην Κατηχητική Διακονία, π. Εμμανουήλ Γαλανάκη και Διάκονο Γεώργιο Κουσαθανά.

Ευχαρίστησε την κ. Αγγελική Κουσαθανά και την πρεσβυτέρα κ. Καλλίστη Ρήγα-Μαραγκού για την προετοιμασία και προσφορά των νηστίσιμων γλυκισμάτων και αναψυκτικών.

Καθώς επίσης και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στέλιο Μπρίγγο και τον Αντιδήμαρχο κ. Μίλτο Ατζαμόγλου για την παρουσία τους.

Τελειώνοντας την ομιλία του ενημέρωσε τους παρακολουθούντες την εκδήλωση ότι την παραμονή των Χριστουγέννων οι μαθητές μας ψάλλουν τα κάλαντα στα γραφικά δρομάκια του νησιού. 

Εμφανίσεις: 3203