PDF
Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων "Κωνσταντίνος Τουλούπης" των Λυκείων της Σύρου, με την ευγενική παραχώρηση της Διευθύντριας κας Ειρήνης Δράκου, πραγματοποιήθηκε απόψε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Ιερας Μητροπόλεως, παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β' , της Διεθύντριας του ΓΕΛ Σύρου κας Ειρ. Δράκου, της Πολιτευτού κας Αικ. Μονογυιού και πλήθους γονεων και συγγενὼν των παιδιών, τα οποία παρουσίασαν ωραίο Χριστουγεννιάτικο δρώμενο, που αγκάλιαζε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας και έδινε με την παιδική αθωότητα πολλά μηνύματα, έργο των διδασκαλισσών, που με πολύ αγάπη επιμελήθηκαν την παρουσίαση.
Προ της ενάρξεως της Εκδηλώσεως  ο Διοικητικός Διευθυντής, Πρωτοπρ.Φλαβιανός Αλμπέσκου, χαιρέτισε τους παρισταμένους, ευχαρίστησε τη διεύθυνση των Λυκείων, τους γονείς των παιδιώ και τους συνεργάτες του Σχολείου.
Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ευχαρίστησε τον Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου, την Προϊσταμένη των Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών του Παιδικού Σταθμού κα Βασιλική Παπαϊωὰννου, τις διδασκάλισσες, τους γονείς και τα παιδιά και ευχήθηκε λέγοντας "μακάρι όταν θα γίνουν δεκαοκτώ χρόνων να βλέπουν αυτές τις φωτογραφίες και να ανακαλύπτουν στην καρδιά τους την παιδική αθωότητα αυτής της στιγμής".
Στο τέλος, μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

Την όλη εκδήλωση κάλυψε ο τοπικός Τηλεοπτικός Σταθμός "ΑΙΓΑΙΟ TV".

Εμφανίσεις: 3129