PDF

  Στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ιδρύματος, ευλόγησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' την πίτα του Αγίου Βασιλείου, για τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής, τα οποία και παρίσταντο, τους Ιερείς και τους εργαζομένους στο Ιερό Ίδρυμα.
  Ο Σεβασμιώτατος στην προσλαλιά του, ανεμνήσθη των αειμνήστων, Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού και Αντιπροέδρου Πέτρου Ράλλη, καλωσόρισε τα νέα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής, προς τα οποία ευχήθηκε υγεία και ευθυνοφόρο επίτευξη της αποστολής τους, ευχαρίστησε τους Ιερείς, με πρώτο τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, τους Ιεροψάλτες και τους εργαζομένους σε όλους τους χώρους του Ιερού Ιδρύματος, τους οποίους και παρεκάλεσε να συνεχίσουν το υπεύθυνο έργο τους για την έτι περισσότερη ανάδειξη και προβολή του έργου του Ιδρύματος και την με φιλάδελφο πάντα τρόπο υποδοχή του κάθε προσκυνητή.
  Υπέμνησε δε σε όλους την μεγάλη ευεργεσία που απολαμβάνουν από την Παναγία να εργάζονται στις "αυλές της"!

Ακολούθησε η διανομή της πίτας καθώς και της μικρής ευλογίας που προσφέρει ο Σεβασμιώτατος σε όλα τα νησιά της Μητροπόλεως, του χορού υποψάλλοντος τα Τηνιακά κάλαντα.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού.

Εμφανίσεις: 3887