Ο Σεβασμιότατος κ. Δωρόθεος Β' παρέστη στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό που τελέστηκε χθές στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β' ,. επί την ιερά μνήμη των Αγίων Ιερώνυμου και Αυγουστίνου, με την παρουσία πλειάδος Αρχιερέων, εκπροσώπων των πολιτικών και δικαστικών Αρχών, Ευεργετών της Εκκλησίας και υποστηρικτών του κοινωνικού της έργου και πλήθους Κληρικών, Φοιτητών και πιστών, οι οποίοι έσπευσαν να ευχηθούν στον εορτάζοντα Προκαθήμενο της Εκκλησίας Ελλάδος.
  Μετά τον Εσπερινό, τους ύμνους του οποίου απέδωσαν θαυμάσια οι Βυζαντινοί Χοροί του Μητροπολιτικού Ναού, ο Μακαριώτατος κ. Ιερώνυμος Β ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και δέχθηκε τις ευχές από ένα έκαστο των παρισταμένων καί του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄, ο οποίος του ευχήθηκε υγεία και μακροχρόνια Αρχιεπισκοπία.
  Ο Σεβασμιότατος κ.Δωρόθεος Β΄ μεταβαίνει σήμερα αυθημερόν στην ιερά νήσο Τήνο για υπηρεσιακούς λόγους.
  Το Σάββατο την Κυριακή, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ, θα ευρίσκεται στην Έδεσσα και την Κυριακή θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Άγίου Δωροθέου, στο χωριο Δωροθέα, τον οποίο προ πενταετίας. με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ. Ιωήλ, εγκαινίασε, μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλιουπόλεως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου.

 

Pin It