PDF

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Η συνάντησή μας τού μηνός Δεκεμβρίου πλησιάζει.
Και πάλι στον συνηθισμένο τόπο που βρισκόμαστε κάθε μήνα, δηλαδή στην αίθουσα τού Μητροπολιτικού Ναού τής Μεταμορφώσεως, θα έχουμε την χαρά να ξανασυναντηθούμε και να προσεγγίσουμε ένα θέμα που αφορά όλους μας ανεξαιρέτως.

Αυτό το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου στις 6.30 μμ, στο πλαίσιο τού γενικού θέματος τής τρέχουσας περιόδου που είναι η πορεία μας προς την ωριμότητα, θα αρχίσουμε να προσεγγίζουμε το θέμα : Το δώρο τής συγχώρεσης.

Οι πτυχές τού θέματος είναι πάρα πολλές:
Οι δυσκολίες προς την συγχώρεση και τα εμπόδια, οι παρανοήσεις τού τι είναι και τι δεν είναι η συγχώρεση, μύθοι και πραγματικότητες, πραγματική και ψεύτικη συγχώρεση, οι συνέπειες τής μη συγχώρεσης, πως η συγχώρεση θεραπεύει την καρδιά μας, την ψυχή μας , αλλά και το σώμα μας, και άλλες πολλές πτυχές τού θέματος, θα είναι τα αντικείμενα που θα προσεγγίσουμε το προσεχές Σάββατο.

Ίσως υπάρχουν συνάνθρωποί μας και οι οικογένειές τους που θα βοηθηθούν αν τους δοθεί η ευκαιρία να μάθουν κάποια περισσότερα πράγματα για τις ανθρώπινες σχέσεις. Ας τους δώσουμε αυτή την ευκαιρία με το να τους ενημερώσουμε και να τους παροτρύνουμε να έλθουν και αυτοί στο Σχολείο μας.

Σας εύχομαι καλή συνάντηση το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα τού Ναού τής Μεταμορφώσεως Ερμουπόλεως.

Φιλικά
π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος

Εμφανίσεις: 1473