ΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ κ. ΔΩΡΟΘΕΟ Β΄

Σύρος,   20-03-2017

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης Σύρου, επιθυμεί να σας εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του για την ευαισθησία που επιδείξατε και την ευγενική σας χειρονομία να προσφέρετε τα ακτοπλοϊκά έξοδα μετακίνησης αντιπροσωπίας μαθητών της Στ΄τάξης και του εκπαιδευτικού της Πληροφορικής κ. Αργυρού Εμμανουήλ, με σκοπό τη συμμετοχή τους στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που διεξήχθη το Σάββατο, 18 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να εκπροσωπήσουν το σχολείο μας, τη Σύρο και τις Κυκλάδες.

Η άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας απέδειξε την αμέριστη αγάπη σας προς τους μικρούς μαθητές μας και η δωρεά σας αποτελεί αδιάψευστο δείγμα της γενναιοδωρίας σας. Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο εκπαιδευτικό μας έργο, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει ο τόπος μας.

Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας τόσο στους μαθητές όσο και στους δασκάλους τους.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού και σας ευχόμαστε «Καλή Σαρακοστή».

Με εκτίμηση

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων

του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης Σύρου

 


Εκτύπωση   Email