ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΥΡΟΥ κ.ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β'

 

programmaΟ Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ήδη πλέει προς Άνδρο και το εσπέρας θα επισκεφθεί τις Εκθέσεις που παρουσιάζονται στα Ιδρύματα «Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως» και «Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή», στην Χώρα.
Αύριο, Κυριακή, 7 Αυγούστου, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πίσω Μεριάς και θα προβεί στην σε Πρεσβύτερο Χειροτονία του Διακόνου Δημητρίου Νίκα.
Το εσπέρας, θα τελέσει την Ακολουθία της Παρακλήσεως προς τη Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μαινήτων.
Τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου, θα πλεύσει στη Μύκονο και εκείθεν στην Κίμωλο, όπου θα τελέσει την Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό της Παναγίας «του Οικονόμου».
Την Τρίτη, 9 Αυγούστου, το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου «των Ψηφίδων», στην Άνω Μερά.
Το μεσημέρι θα επιστρέψει στην Ερμούπολη και το απόγευμα θα τελέσει Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου στην περιοχή του Μάννα.
Την Τετάρτη, 10 Αυγούστου, το απόγευμα, θα τελέσει τον Εσπερινό και την Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στα Χρούσσα.
Την Πέμπτη, 11 Αυγούστου, θα μεταβεί στη Σίφνο και το εσπέρας θα τελέσει Θυρανοίξια του ανακαινισθέντος Ιερού Ναού Παναγίας Κόγχης.
Από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα, 12 έως 15 Αυγούστου αντίστοιχα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' θα ευρίσκεται στην ιερά νήσο Τήνο για τη μεγάλη Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην οποία θα συμμετάσχουν, προσκληθέντες υπ’ αυτού, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Θηβών κ. Γεώργιος, Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, Γλυφάδας κ. Αντώνιος, Λαγκαδά κ. Πλάτων και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

 

 

 

 

 

 

 

 


Εκτύπωση   Email