Εκτύπωση
dorotheosOK
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επιστρέφει σήμερα, Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, στην Ερμούπολη και άμα τη αφίξει του θα ευλογήσει τις Αγιοβασιλειόπιττες του Λιμεναρχείου Σύρου και της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου.

Το απόγευμα, θα πλεύσει προς Πειραιά και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς Ιωάννινα.

Την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, θα συνιερουργήσει μετ’ άλλων Αρχιερέων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Ιωαννίνων, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Μαξίμου του Ομολογητή και τοις ονοματηρίοις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, προς τον οποίο και θα ευχηθεί.

Την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, θα μεταβεί στην Καρδίτσα, προκειμένου να ευχηθεί στον άγοντα τα ονοματήριά του Σεβασμιὠτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεο.

Το εσπέρας της Πέμπτης, 23 Ιανουαρίου, θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού στον επί της οδού Αχαρνών Αθηνών Ιερό Ναό της Οσίας Ξένης, Μετόχιο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Αθήνα, και ακολούθως θα συναντηθεί με τους φιλοξενουμένους στην παρακείμενη του Ναού Φοιτητική Εστία της Ιεράς Μητροπόλεως σπουδάστριες και σπουδαστές.

Την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, το πρωί, θα ιερουργήσει, ωσαύτως, στον Ιερό Ναό της Οσίας Ξένης.

Το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Βούλας και θα τελέσει ετήσιο Μνημόσυνο φιλογενούς Μυκονίου.

Την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, θα συνιερουργήσει μετ΄ άλλων Αρχιερέων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Ταξιαρχών Περιστερίου και θα ευχηθεί στον άγοντα τα ονοματήριά του Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμη.