Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Την  Τρίτη και την Τετάρτη, 1 και 2 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου, θα ευρίσκεται στο ΓΥΘΕΙΟ, προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Την Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου, θα επιστρέψει στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Το εσπέρας της ίδιας μέρας, θα θα παραστεί στην εορταστική εκδήλωση, πού διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη προς τιμή των Εκπαιδευτικών της Σύρου όλων των Βαθμίδων, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Αλέξανδρο Μαρκουΐζο, Φιλόλογο, Γραμματέα της Ι. Μητροπόλεως, που θα αναπτύξει το θέμα «Αναγκαιότητα &  Μέθοδοι  Ανάπτυξης της Ηθικότητας στο Σχολείο», και θα τιμήσει με το «Σταυρό της Οσίας Μεθοδίας» τους Εκπαιδευτικούς της Σύρου, που συνταξιοδοτήθηκαν το 2011.

Την Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου, θα μεταβεί στην ΑΘΗΝΑ.

Την Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου, θα συνιερουργήσει μετά του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄ και των λοιπών μελών της Ιεράς Συνόδου στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Πεντέλης, επί τη μνήμη του ιερού Φωτίου.

Το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία συνάντηση της «Σχολής Γονέων», που λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια, στα πλαίσια του Κέντρου Μέριμνας για την Οικογένεια».
Pin It