Εκτύπωση
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

04s   05s   06s

07s   08s   09s

10s   11s   12s

13s   14s   15s

16s   17s   18s

19s

Την  Τρίτη και την Τετάρτη, 1 και 2 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, ο Σεβασμιώτατος συμμετέσε, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου, στις εορταστικές εκδηλώσεις επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, που έλαβαν μέρος στο ΓΥΘΕΙΟ.

Την Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου, επέστρεψε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Το εσπέρας της ίδιας μέρας, παρέστη στην εορταστική εκδήλωση, πού διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη προς τιμή των Εκπαιδευτικών της Σύρου όλων των Βαθμίδων, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Αλέξανδρο Μαρκουΐζο, Φιλόλογο, Γραμματέα της Ι. Μητροπόλεως, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Αναγκαιότητα &  Μέθοδοι  Ανάπτυξης της Ηθικότητας στο Σχολείο», στην οποία σημειώθηκε ευρεία συμμετοχή Εκπαιδευτικών, παρά τις δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες, που επικρατούσαν. Μετά το πέρας της Εκδηλώσεως, ο Σεβασμιώτατος απένειμε το «Σταυρό της Οσίας Μεθοδίας, της εν τη νήσω Κιμώλω ασκητικώς διαλαμψάσης» και ειδικό Πιττάκιο στους Εκπαιδευτικούς, που συνταξιοδοτήθηκαν το 2010, οι οποίοι παρέλαβαν την τιμητική αυτή διάκριση με εμφανή συγκίνηση και ευγνώμονες ευχαριστίες.

Το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου,  μετέβη στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κρήτης, όπου τέλεσε την εξόδιο Ακολουθία εκ Κρήτης καταγομένου μεταστάντος Κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου, συνιερούργησε μετά του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄ και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου και την προσευχητική  παρουσία άλλων Αρχιερέων, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Πεντέλης, επί τη μνήμη του ιερού Φωτίου, προστάτου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ευλόγησε την κοπή της Αγιοβασιλειόπιττας της Ενώσεως Κυκλαδικού Τύπου, που έλαβε χώρα σε κεντρικό Ξενοδοχείο των Αθηνών.

Από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη, 7-9 Φεβρουαρίου, θα λάβει μέρος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και Συνοδικών Επιτροπών, των οποίων είναι μέλος.

Την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, θα πλεύσει στην ΚΕΑ, όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν εκεί την Τετάρτη και την Πέμπτη, 9 και 10 Φεβρουαρίου, επί τη εορτή του Πολιούχου Κέας Αγίου Χαραλάμπους και θα επισκεφθεί τα Σχολεία όλων των Βαθμίδων του νησιού.

Την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου, θα επιστρέψει στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου, θα παραστεί στην κοπή της Αγιοβασιλειόπιττας για όλους τους συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο, σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, κατά την οποία ο διακεκριμένος Συριανός ιατρός κ. Στέφανος Χανδακάς θα ομιλήσει με θέμα «Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή-Νεώτερες Θεραπείες και Αντιμετώπιση»

Το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, πραγματοποιήθηκε, με ευρεία συμμετοχή ενδιφερομένων,  η μηνιαία συνάντηση της «Σχολής Γονέων», που λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια, στα πλαίσια του Κέντρου Μέριμνας για την Οικογένεια»