Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

04s    05s    06s

07s    08s    09s

10s    11s

Από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη, 7-9 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος έλαβε μέρος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και Συνοδικών Επιτροπών, των οποίων είναι μέλος.

Την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, έπλευσε στην ΚΕΑ,  και το απόγευμα χοροστάτησε κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, Πολιούχου Κέας.

Την Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου, ιερούργησε στον ως άνω Ιερό Ναό και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Σχολεία όλων των Βαθμίδων του νησιού, όπου έγινε δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης από διδάσκοντες και διδασκομένους.

Την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου, επέστρεψε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου,  παρέστη στην κοπή της Αγιοβασιλειόπιττας για όλους τους συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο, σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, κατά την οποία ο διακεκριμένος Συριανός ιατρός κ. Στέφανος Χανδακάς  ομίλησε με θέμα «Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή-Νεώτερες Θεραπείες και Αντιμετώπιση».

Την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, ιερούργησε στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως.

Το εσπέρας, ευλόγησε την κοπή της Αγιοβασιλειόπιττας του Θεατρικού Ομίλου Σύρου «Απόλλων».

Την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, θα μεταβεί στην ιερά νήσο ΤΗΝΟ  και θα προεδρεύσει συνεδριάσεως της Διοικούσας το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής.

Την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου, το πρωί, θα επισκεφθεί Σχολεία της Τήνου και το απόγευμα θα ευλογήσει την κοπή της Αγιοβασιλειόπιττας των εργαζομένων στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου και στη συνέχεια θα πλεύσει προς ΜΥΚΟΝΟ και αργά το βράδυ προς ΑΝΔΡΟ.

Την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου, το απόγευμα, θα παραστεί  και θα ομιλήσει σε σύναξη Εφημερίων και νεοδιορισθέντων Εκκλησιαστικών Επιτρόπων της περιφερείας Μπατσίου-Γαυρίου, στον Ι. Ναό Αγίου Φιλίππου Μπατσίου.

Την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, το πρωί, θα επισκεφθεί τα Σχολεία  όλων των βαθμίδων της περιοχής Γαυρίου και Μπατσίου.

Το απόγευμα, θα παραστεί  και θα ομιλήσει σε σύναξη Εφημερίων και νεοδιορισθέντων Εκκλησιαστικών Επιτρόπων της περιοχής Χώρας, στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χώρας.

Το εσπέρας της ίδιας μέρας, θα προστεί της αγρυπνίας, επί τη ιερά μνήμη της Οσίας Φιλοθέης της Αθηναίας, που κατ’  έθος τελείται στην Ιερά Μονή Παναχράντου και θα τελέσει την χειροτονία μοναχού σε Διάκονο.

Το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου, θα πλεύσει προς ΡΑΦΗΝΑ

Την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου, αδεία και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων και θα προβεί σε χειροτονία Πρεσβυτέρου.

 

Pin It