Την Τετάρτη, 4 Μαΐου, το πρωί, τέλεσε τα Θυρανοίξια του Παρεκκλησίου του Αγίου Κωνσταντίνου, στην περιοχή «Άγιος Σώστης».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, έπλευσε προς ΑΝΔΡΟ και  τέλεσε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης, στην περιοχή Αποίκια.

Την Πέμπτη, 5  Μαΐου, το πρωί, ιερούργησε στην ως άνω Ιερά Μονή και τέλεσε τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο μεταστάντος Κληρικού.

Το απόγευμα, έπλευσε προς ΜΥΚΟΝΟ.

Την Παρασκευή, 6   Μαΐου, ιερούργησε στο ι. Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης, στην περιοχή « Μερχιά».

Το απόγευμα, μετέβη αεροπορικώς μέσω ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μετέβη στις ΣΕΡΡΕΣ, όπου ευχήθηκε στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο, επί τοις ονοματηρίοις του, ανταποδίδων παρόμοια επίσκεψή του στη Σύρο.

Το Σάββατο, 7 Μαῒου, μετέβη αεροπορικώς στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ, προκειμένου να συμμετάσχει, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου, στις Λειτουργικές Εκδηλώσεις επί τη εορτή του Ταξιάρχου Μιχαήλ, στο Μανταμάδο.

Την Κυριακή, 8 Μαῒου, συνελειτούργησε μετ’ άλλων Αρχιερέων στον Ι. Ναό του Ταξιάρχου Μιχαήλ, στο ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ, και εκήρυξε το θείο λόγο.

Τη Δευτέρα, 9  Μαῒου, το πρωί, συνιερούργησε στον ως άνω Ιερό Ναό, μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ιερισσού κ.  Νικοδήμου και Μυθήμνης κ. Χρυσοστόμου.

Από την Τρίτη έως και την Παρασκευή, 10-13 Μαῒου, θα λάβει μέρος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και Συνοδικών Επιτροπών, των οποίων είναι μέλος, στην ΑΘΗΝΑ.

Την Παρασκευή, 13 Μαῒου, το απόγευμα, θα πλεύσει προς ΜΥΚΟΝΟ.

Το Σάββατο, 14 Μαῒου, θα τελέσει τα Θυρανοίξια του ι. Παρεκκλησίου των Ταξιαρχών στη Χώρα.

Την Κυριακή, 15  Μαῒου, θα τελέσει στην ΑΘΗΝΑ τεσσαρακονθήμερο φιλογενούς Μυκονίου
Pin It