Το εσπέρας,  έπλευσε προς ΠΕΙΡΑΙΑ.

Την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, μετέβη για ποιμαντικούς λόγους στη  ΜΥΚΟΝΟ

Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου,  έπλευσε προς ΣΙΚΙΝΟ.

Την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, ιερούργησε στον Ι. Ναό   Παντανάσσης  Τιμίου Σταυρού και τέλεσε  Μνημόσυνο νέου θανόντος  σε τροχαίο.

Το εσπέρας, επέστρεψε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, το πρωί, τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου Σχολικού Έτους σε Σχολεία Πρωτοβάθμιας και στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Σύρου.

Την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, θα πλεύσει στην ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ και θα τελέσει το πανηγυρικό εσπερινό διαδοχικά στους εορτάζοντες Ιερούς Ναούς της Υψώσεως του Τιμίου Σταύρου Άνω Μεριάς και Χώρας.

Την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, το πρωί θα μεταβεί στις ΣΙΚΙΝΟ και θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παντανάσσης –Τιμίου Σταυρού.

Το απόγευμα θα επιστρέψει στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, θα μεταβεί μέσω ΤΗΝΟΥ στην ΑΝΔΡΟ και θα τελέσει διαδοχικά τον Πανηγυρικό Εσπερινό στους εορτάζοντες Ιερούς Ναούς της Αγίας Σοφίας Κορθίου και Χώρας (Ιερός Ναός Παλατιανής).

Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα ιερουργήσει, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Βιταλίου, περιοχής Γαυρίου.

Το απόγευμα μέσω ΡΑΦΗΝΑΣ θα μεταβεί στην ΑΘΗΝΑ.

Την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, θα μεταβεί αυθημερόν στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ και θα ιερουργήσει, αδεία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, στην Ιερά Μονή Φόδελε, όπου από ημερών φιλοξενείται η Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος, από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Άνδρου.

 

 

Pin It