Από τη Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, έως και σήμερα, Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος έλαβε μέρος στις Συνεδριάσεις της τακτικής Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην ΑΘΗΝΑ.

Την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, το απόγευμα παρέστη στα εγκαίνια του Πρότυπου «Καρέλειου Κέντρου» αντιμετώπισης της νόσου Alzheimer και συναφών παθήσεων, στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ, που τέλεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β΄, και το οποίο λειτουργεί από την ΜΚΟ "Αποστολή" της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε στενή συνεργασία με την Ι. Μονή Πεντέλης.

Το Σάββατο και την Κυριακή, 8 και 9 Οκτωβρίου αντίστοιχα, θα παραμείνει στην ΑΘΗΝΑ, προκειμένου να συμπροσευχηθεί κατά τις χειροτονίες των νέων Αρχιερέων, που θα εκλέξει η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, θα μεταβεί αεροπορικώς στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και εν συνεχεία οδικώς στον ΛΑΓΚΑΔΑ, όπου, προσκεκλημένος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά Λιτής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου, θα λάβει μέρος στην υποδοχή της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και στις πνευματικές και λειτουργικές Εκδηλώσεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα επί τη ανευρέσει των λειψάνων της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννας και τη 260ή επετείω από του μαρτυρίου της.

Pin It