Εκτύπωση

Την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδη και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για την προώθηση θεμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, περιήλθε τα Καταστήματα της περιφερειακής Αγοράς της Ερμούπολης και ευχήθηκε στους Καταστηματάρχες επί το νέο έτος.

Το Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου, το πρωί, δέχθηκε ευχές για το νέο έτος στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και το μεσημέρι στα Γραφεία της Ι. Μητρόπολης άκουσε τα Κάλαντα από τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Ι. Μητροπόλεως και από το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου.

Την Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012, ιερούργησε στον Ι. Ναό του Αγίου Νικολάου και χοροστάτησε κατά τη Δοξολογία επί τω νέω έτει.

Το μεσημέρι, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα για τους ιερείς της Σύρου.

Την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου, θα πλεύσει στην ιερά νήσο ΤΗΝΟ.

Την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου, θα ιερουργήσει και θα τελέσει την Ακολουθία του Μ. Αγιασμού στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κεχροβουνίου.

Την Παρασκευή των Θεοφανείων, 6 Ιανουαρίου, θα ιερουργήσει και θα τελέσει την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στη συνέχεια θα προστεί της πανδήμου λιτανείας του Τιμίου Σταυρού προς την αποβάθρα της Πλατείας Κανάρη, όπου και θα λάβει χώρα η πατροπαράδοτη τελετή του Αγιασμού των υδάτων.

Το Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, θα πλεύσει στην ιερά νήσο Τήνο.

Την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου πόλεως Τήνου.