ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΧΡΟΥΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

  Το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, τα παιδιά των Κατηχητικών Ομάδων των Ιερών Ναών Γενέσεως της Θεοτόκου Χρούσσων και Ταξιαρχών Ερμούπολεως, επιθυμώντας να γνωρίσουν τους Αγίους-Προστάτες Υπηρεσιών και επαγγελματικών Συντεχνιών της Σύρου, συνοδευόμενα από τους γονείς τους και τον Υπεύθυνο των Κατηχητικών Ομάδων Σύρου Αρχιμ. Νικόλαο Γαβαλλά, επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σύρου.
   Αφού προσκύνησαν το μικρό προσκυνηταρι των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών Παίδων εν τη καμίνω, Ανανία, Μισαήλ και Αζαρία, άναψαν το καντήλι και προσευχήθηκαν, η Κατηχήτρια κα Ειρήνη Ξαγοράρη τους μίλησε για τη ζωή τους και τη θαυματουργική διάσωσή τους από την κάμινο του πυρός.
  Στη συνέχεια, τους υπεδέχθη ο Προϊστάμενος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σύρου κ. Μαρουδιάς, ο οποίος τους ξενάγησε στο χώρο της Πυροσβεστικής και τους μίλησε για το έργο και την προσφορά των Πυροσβεστών στην κοινωνία και τους πολίτες.

 

 


Εκτύπωση   Email