Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β’ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ & ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ & ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β παρέστη σήμερα το μεσημέρι στην τελετή Καθομολόγησης των αποφοίτων και απονομής Διπλωμάτων και Μεταπτυχιακών Τίτλων του Τμήματος Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο ιστορικό θέατρο « Απόλλων», παρουσία του εκπροσώπου του ΡΚαθολικού Επισκόπου Σύρου, του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γ. Μαραγκού, του διατελέσαντος Δημάρχου κ. Ιωάννη Δεκαβάλλα, των Καθηγητών και πλήθους γονέων και φίλων των αποφοιτησάντων φοιτητών. 

 Κατά τη διάρκεια της τελετής ανηγορεύθη σε Ομότιμο Καθηγητή ο πρώην Πρύτανης και ιδρυτής του Πανεπιστημιακού αυτού τμήματος στη Σύρο κ. Ιωάννης Δαρζέντας.
  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β απένειμε χρηματικά βραβεία σε δύο αριστεύσασασες μεταπτυχιακές φοιτήτριες και η φιλογενής κυρία Δέσποινα Παρασκευαΐδου σε τέσσερις αριστεύσαντες πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

 

 


Εκτύπωση   Email