ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΠΟΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

  Με επιτυχία διεξήχθη η διήμερος προσκυνηματική αποδημία της Ενορίας του Αγίου Νικολάου και των Κατηχητικών Σχολείων των Ιερών Ναών Αγίου Νικολάου και Αγίου Γεωργίου Ερμουπόλεως στην Πάρο, την 24η και 25η Νοεμβρίου, υπό την ευθύνη του Προϊσταμένου του Ναού, Αρχιμ. Βενέδικτου Φραγκογιάννη και με την   ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄
   Κατ' αυτήν, οι εκδρομείς- προσκυνητές επεσκέφθησαν τις Ιερές Μονές του Αγίου Αρσενίου και Λογγοβάρδας και, την 25η Νοεμβρίου, εκκλησιάσθηκαν στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στον οποίο, μερίμνη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου, έγιναν δεκτοί με πολλή αγάπη.
   Ο Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης, παρακληθείς να κηρύξει το θείο Λόγο, στην ομιλία του προς το πολυπηθές εκκλησίασμα, εξ αφορμής της φράσης του Ευαγγελίου της ημέρας "Τι ποιήσω, ίνα αιώνιον ζωήν κληρονομήσω;" αναφέρθηκε στα εφόδια, που πρέπει να έχουν οι πιστοί, ώστε να προσεγγίσουν το Χριστό και να κατακτήσουν την αιωνιότητα, την πίστη, την αγάπη, την προσευχή και την προς όλους συγχωρητικότητα, και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄.
   Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προέστη της Δοξολογίας για την Εθνική Αντίσταση, παρόντων του Δημάρχου Πάρου, των Διευθυντών του Λιμεναρχείου, του Αστυνομικού Τμήματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάρου και εκπροσώπων τοπικών φορέων και οργανώσεων.

 

 


Εκτύπωση   Email