ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ & ΠΡΩΪΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ

  Όπως κάθε χρόνο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β και ο Επίσκοπος ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρος, συνοδευόμενοι από τον Αρχιερατικό Επίσκοπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου και τον Εφημέριο του ΡΚαθολικού Ναού Ευαγγελιστριας π. Νικόλαο Ρούσα, επεσκέφθησαν διαδοχικά τον Οίκο Ευγηρίας των Αδελφών του Ελέους, της ΡΚαθολικής Εκκλησίας Σύρου, το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονος της Φιλοπτώχου Εταιρείας Ερμουπόλεως, τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου στα Τάλαντα και το Βαρδάκειο και Πρώιο Νοσοκομείο Σύρου, γενόμενοι δεκτοί με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τις Διευθύνσεις, τους εργαζόμενους και τους περιθαλπομένους σ’ αυτά, προς τους οποίους οι δύο Επίσκοποι ευχήθηκαν και διένειμαν δώρα και γλυκίσματα, και από τους οποίους δέχθηκαν καρδιακές ευχές.
   Μετά το πέρας της συνοδοιπορείας τους οι Σεβασμιώτατοι κ. Δωρόθεος Β’ και κ. Πέτρος, σε δηλώσεις τους προς τα τοπικά ΜΜΕ, που τους συνόδευσαν, συνεχάρησαν τους εργαζομένους στα Ιδρύματα και κατέθεσαν τις ευχές τους προς όλους για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.
   Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, εκμεταλλευόμενος το δρομολόγιο του πλοίου ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ, θα μεταβεί, μέσω Σάμου, Χίου, Λέσβου και Λήμνου, στην Καβάλα, όπου, κατά την ολιγόωρη παραμονή του πλοίου, θα ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων κ. Στέφανο, και θα επιστρέψει αυθημερόν. με το ίδιο δρομολόγιο στην Ερμούπολη.

 

Εκτύπωση