Αγιασμός στην έναρξη του Τακτικού Συνεδρίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκάνησα και Κυκλάδες)

Με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, ο Σεβσσμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' τέλεσε απόψε στο Ξενοδοχείο «Athens Marriot» τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των εργασιών του Τακτικού Συνεδρίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, ύστερα από δυο χρόνια πανδημίας, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της, Δημάρχου Ρόδου κ. Αντ. Καμπουράκη.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' , αφού μετέφερε τις ευχές των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ρόδου κ. Κυρίλλου, ο οποίος δεν παρέστη λόγω της εορτής του Πολιούχου Ρόδου Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, Παροναξίας κ. Καλλινίκου και Θήρας κ. Αμφιλοχίου, ανεφέρθη στις καλές σχέσεις συνεργασίας και συναντιλήψεως μεταξύ της Εκκλησίας και των εκπροσώπων όλων των Βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ευχήθηκε καλή επιτυχία των εργασιών του Συνεδρίου.
Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Κικίλιας, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικ. Χαρδαλιάς, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Μιχαλόπουλος, ο Πετιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκος, και παρέστησαν Βουλευτές, εκπρόσωποι όλων των Κομμάτων και αυτοδιοικητικοί παράγοντες.


Εκτύπωση   Email