Τελέσθηκε στη Γλυφάδα το Μνημόσυνο του αειμνήστου Συριανού ευπατρίδη Χαραλάμπους Μπαρουτάκη

Κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Συνδέσμου Συριανών κ. Δημ. Βαφία και με την κανονική άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας κ. Αντωνίου, ο Σεβσσμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' τέλεσε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας Μνημόσυνο του Συριανού φιλογενούς ευπατρίδου και δραστηρίου μέλους του Συνδέσμου Συριανών αειμνήστου Χαραλάμπους Μπαρουτάκη, για την προσωπικότητα και τη δράση του οποίου ομίλησε, εξέφρασε τη συμπάθειά του προς την οικογένειά του και ευχήθηκε στον Σύνδεσμο Συριανών και τον Πρόεδρό του.
Σήμερα το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' θα μεταβεί στην Πρέβεζα και θα ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο.
Αύριο, Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, θα συνιερούργησει στα Τρίκαλα μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, επι τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και τοις ονοματηρίοις του φερωνύμου του επιχωρίου Μητροπολίτου Τρίκκης.
Το απόγευμα, θα μεταβεί στην Άνδρο και θα τελέσει τον Εσπερινό στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, στην περιοχή Αμμολόχου, στον Κάβο Ντόρο.
Τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Μπατσίου.


Εκτύπωση   Email