Ευλογία της Αγιοβασιλειόπιττας στην έδρα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην Ερμούπολη

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην Ερμούπολη, κατόπιν προσκλήσεως του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη , ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' και ο ΡΚαθολικός Επίσκοπος κ. Πέτρος, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Πολ. Πολυχρονάκης, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας παρέστησαν μαζί με τους εργαζόμενους στην τελετή κοπής της Αγιοβασιλειόπιττας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β', ευχήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να συνεχίσει και διευρύνει τις προσπάθειές της για στην επιτέλεση έργων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των νησιών και την ευημερία των κατοίκων τους, και μετέφερε τις ευχές των Σεβ. Μητροπολιτών Παροναξίας κ. Καλλινίκου και Θήρας κ. Αμφιλοχίου.
Στη συνέχεια ομίλησε ο Χωρικός Αντίπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Κυκλάδων κ. Χατζημάρκου, έκανε μία αναφορά στο επιτελεσθέν έργο από την Περιφέρεια και ευχήθηκε για το νέο έτος.
Ευχές, ωσαύτως, απηύθηναν ο Σεβασμιώτατος κ. Πέτρος και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.


Εκτύπωση   Email