Ευλογία της Πίτας του Αγίου Βασιλείου του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β', προσκεκλημένος της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου κας Άννας Αθυμαρίτη, μετέβη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, στην οποία είχαν συγκεντρωθεί τα μέλη του Συλλόγου και ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου.
Στην ευχετήρια προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ευχήθηκε στα Μέλη του Συλλόγου για το νέο έτος και τα συνεχάρη για τις προσπάθειές τους να συντηρήσουν και προβάλλουν τα λαογραφικά και πολιτιστικά στοιχεία της Μυκόνου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κων. Κουκάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Στ. Πρίγκος, οι οποίοι απηύθυναν τις ευχές τους, Δημοτικοί Σύμβουλοι και η Πρόεδρος της Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου.
Το απόγευμα και ώρα 7 ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' θα ευλογήσει την Αγιοβασιλειόπιττα στον Μητροπολιτικό Ναό Μυκόνου για τους Ιερείς, τους Επιτρόπους, Ιεροψάλτες, διακονητές και συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως στο νησί και τους Μυκονίους πιστούς.
Αργά το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' θα επιστρέψει στην Ερμούπολη και αύριο, Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, μέσω Τήνου, θα μεταβεί στην Άνδρο, κατά το εξαγγελθέν προγραμμα.


Εκτύπωση   Email