Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' στη 13η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης και στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου και του Προέδρου της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης κ. Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' μετέβη σήμερα στην Αλεξανδρούπολη και παρέστη στις εργασίες της 13ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών της Ένωσης, κατά την οποία βραβεύθηκε ο διατελέσας Λιμενάρχης Σύρου Πλοίαρχος Ιω. Βαμβακούσης (ΛΣ), ο Σεβασμιώτατος κ. Άνθιμος και άλλοι τοπικοί παράγοντες, που συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Λιμεναρχείου της ακριτικής αυτής πόλεως.
Κληθείς να χαιρετίσει την Εκδήλωση, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' , αφού ευχαρίστησε με εγκάρδιους λόγους αδελφικής αγάπης τον Σεβασμιώτατο κ. Άνθιμο, για την πρόσκλησή του, και τον συνεχάρη για το πολύπτυχο ποιμαντικό έργο, που επιτελεί στην ιστορική αυτή Μητρόπολη, ευχαρίστησε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την προσφορά τους προς την Πατρίδα και ιδιαίτερα προς τις Κυκλάδες, και ανεφέρθη στο πρόσωπο του τιμώμενου διατελέσαντος Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιω. Βαμβακούση και την άριστη συνεργασία που είχαν για την αντιμετώπιση και την επίλυση αναφυόμενων προβλημάτων.
Προσλαλιά απηύθυνε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο οποίος καλωσόρισε με εγκάρδιους λόγους αδελφικής αγάπης τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' και υπογράμμισε τη στήριξή του στην κάλυψη των αναγκών του Λιμενασχείου Αλεξανδρουπόλεως.
Ομίλησαν, επίσης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στ. Κελέτσης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως και ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, ο οποίος επέδωσε στους δυο Αρχιερείς τιμητικές πλακέτες με το θυρεό του Λιμεναρχείου.
Ακολούθως, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σύρου κ. Δωρόθεος Β' και Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος μετέβησαν στο Διδυμότειχο και ευχήθηκαν προεορτίως στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνό.


Εκτύπωση   Email