Η Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος τίμησε το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β', συνοδευόμενος από τα Μέλη της Διοικούσης το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου Επιτροπής κ. Νικόλαο Χατζή και κα Καλομοίρα Σιδέρη, παρέστη απόψε στη Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της κ. Πελοπίδα Αγγελόπουλου, στην καθιερωμένη εκδήλωση για το νέο έτος και την κοπή της Αγιοβασιλειόπιττας, η οποία έλαβε χώρα με την ευλογία του εκπροσωπούντος τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’ Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ταλαντίου κ. Επιφανίου και την παρουσία Βουλευτών, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Αρχηγού και διατελεσάντων Αρχηγών του Λιμενικού Σώματος, Αξιωματικών του Λιμενικού, των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλων Σωμάτων Ασφαλείας και Μαθητών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.
Κατά την τελετή ο Πρόεδρος της Λέσχης Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος απένειμε στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου τιμητική διάκριση, μετά παπύρου, για τη μεγάλη προσφορά του στην Πατρίδα και την κοινωνία.
Τιμήθηκαν, επίσης, και άλλα πρόσωπα και θεσμικοί φορείς για την προσφορά τους στη Ναυτιλία και το Λιμενικό Σώμα.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' παρέλαβε συγκινημένος τη διάκριση, ευχαρίστησε εκ μέρους της Διοικούσης Επιτροπής τον Ναύαρχο ε.α. κ. Πελοπίδα Αγγελόπουλο (ΛΣ) και ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος.
Αύριο το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ια συνιερουργήσει μετ’ άλλων Αρχιερέων στον Μητροπολιτικό Ναό Περιστερίου και θα ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο.
Το εσπέρας, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.


Εκτύπωση   Email